Salı, Nisan 1

Tül olarak ince: Gözleme tarifi – son dakika gurme haberleri

Kahvaltı masaları ve hafif atıştırmalıklar için vazgeçilmez olan Crepe, lezzeti ve pratik üretimi ile herkesin favorisidir. Fransız mutfağından dünyaya yayılan bu ince makarna tatlı veya tuzlu tüketilebilir. Buna ek olarak, sadece birkaç malzeme ile hazırlanır ve mükemmel tutarlılığı yakalamak çok kolaydır! İşte tül gibi ince krep yapmanın hileleri ve tarifleri.

Malzeme

  • 2 Yumurta
  • 1 bardak süt
  • 1 bardak un
  • Yarım bardak su
  • 1 yemek kaşığı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz (tatlı yapmak istiyorsanız eklemeyebilirsiniz)
  • Yemek pişirmek için tereyağı veya yağ

Krep nasıl yapılır?

Hamuru hazırlayın: Yumurtaları büyük bir kapta kırın ve dikkatlice çırpın. Süt, su ve yağ ekleyin. Unu yavaş yavaş ekleyerek kırbaçlamaya devam edin. Pürüzsüz ve akıcı bir kıvam elde edilene kadar karıştırın.

Dinlenmek: Krebin’i ince ve daha pürüzsüz hale getirmek için hamuru 10-15 dakika dinlenmek için bırakın. Bu nedenle, un dikkatli bir şekilde çözünür ve hamur daha iyi bir kıvam elde edecektir.

Mutfak: Spark edilmemiş bir tavayı orta ateşte ısıtın ve hafifçe yağlayın. Bir kürekle hamurdan alın ve tavaya dökün. Hamuru ince bir tabakaya yaymak için sağdaki ve soldaki tavayı çeker.

Dönüş: Krebin hafif kızartıldığında bir spatula yardımıyla dikkatlice dönün. Diğer tarafta pişirin. Her iki taraf da açık kahverengi olduğunda, yemeğe kanser getirir.

Hizmet: Kreplerinizi peynir, reçel, çikolata kreması, bal veya muz gibi farklı malzemelerle servis edebilirsiniz. Tuzlu bir seçenek istiyorsanız, peynir, ıspanak veya mantar ekleyerek zenginleştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bonus veren siteler Padişahbet Hiltonbet Giriş Bets10 mobilbahis
handycasinozone.com freebetstake.com